sv

Insikt om de ockulta systemen!

Idag behöver man stå upp för att informera om de olika ockulta system och läror som breder ut sig över en vilsen och orolig kristenhet.

Det är så många kristna idag som har så stora problem och är förvirrade och är i behov av så mycket kärlek och bekräftelse från andra människor.

Sedan så kommer man in i en felaktig och många gånger tillrättavisande och kritiskt granskande av våra olika levnadsvillkor och uppfattningar som grundar sig i ordet. Skulle vi skärskåda varandra hur vi lever och vandrar med Herren under "Guds Ögon" så skulle inte en enda av oss våga "knysta" ett enda ord till varandra.

Jag säger att nåden måste verka genom ett förkrossat hjärta och vandrar så med Honom. Jag vill lära mig något nytt varje dag av Herren och ta in det i mitt liv med att begrunda vad anden säger.

Ingen är fullkomlig i sitt liv på denna jorden det blir vi när vi får vår härlighetskropp, då kommer vi att vara fullkomliga och leva ständig nära Herren.

Om vi skulle bli fullkomliga i denna värld så skulle det genom den människan skapa en världsvid förändring så stor att det skulle märkas i varje land och rike. Särskilt i den stad du själv bor i.

Vi är så "barnsliga och naiva" att vi själva vill "briljera" med kunskap och vishet att jag minsann kan och får så mycket av vår Herre.

Då blir det bara köttsligt och man kommer in väldig lätt i ett kritiskt tänkande tyvärr. Vi får dra bort bjälken i vårt eget öga innan vi lösgör flisan i vår broder.

Vi skall inte ständigt gå tillrätta med varandra och påtala om vad hon eller han skal göra i sitt liv Då skulle vi ju få skapa ett forum för själavård och ständigt sitta i ajour och vara tillgängliga dag som natt på nätet.

Behoven är otroligt stora idag och jag önskar att varje person som är frälst och kristen börjar att själv söka svar från Honom som älskar och vill ge svar till en trött och orolig själ.

/Jan-Åke Henriksson