sv

Hur Jag Träffade Min Fru!

Vi firade jag och min älskade fru att vi varit gifta i 19 år den 29 maj. Det är 20 år sedan jag kom till Örebro och efter bara 8 månader så var vi gifta. Jag hade fått tag i ett radhus i Vintrosa utanför Örebro där jag bodde jag och min lilla katt. Jag var på ett möte i en församling där jag såg min blivande fru för första gången.

Jag skulle gå på toaletten när mötet just skulle börja och när jag gick förbi henne så blinkade jag till henne med ett gott "öga" där jag fick höra senare att hon hade sagt till sin faster som satt bredvid henne på mötet att vad var det där för en tok.Nu var det så att jag hade min dotter med mig på mötet där min blivande frus faster lutar sig över bänken där hon satt och frågar min dotter om hon fick prata med henne efter mötet med en fika.

Efter mötet så försvinner fastern utan att göra sig hörd och min blivande blir ensam med mig och dottern där vi tre sitter vid ett bord i caféet.

Jag sitter och lyssnar till samtalet som min dotter och min blivande fru har och där jag fick reda på att hon jobbade i en butik som sålde damkläder. Min dotter och min blivande avslutade samtalet och vi skildes och önskade varandra Guds välsignelse.

Jag kunde inte släppa denna kvinna i mina tankar så jag sade till Herren att om det här är min fru som jag skall ha, så är det ditt ansvar att föra oss ihop. Jag åker jag ner till Centrum och parkerar min bil och jag har bett Herren om vägledning att det första skyltfönstret som jag tittar in i så skall våra blickar mötas om inte så är det inte min fru.

 Jag går planlöst fram på gatorna i centrum och kommer till ett skyltfönster där jag tittar in mot butiken och när jag gör detta så möts våra blickar där vi häpna stirrar på varandra och nu så firar vi våra kärleksfulla 19 år tillsammans jag och min fru.