Mina Älskade Barnbarn!


Det här är mina älskade barnbarn Clara, Wera, och lilla Viktor! Clara är elva år och Wera nio år och Viktor är två år. 

Min dotter och jag!

En bild på min dotter och jag tillsammans!

Min fru och dotter!


En bild på mina älskade! Min fru och min dotter!

Mina älskade barn!

Rickard och Isabelle!

Här är vi församlade hemma hos min son Rickard som bor på ett gruppboende i Västerås. Min son fick vara med om en svår förlossning där han fick navelsträngen lindad om halsen och det resulterade i att han blev utvecklingsstörd. Sedan så kom min dotter som också bor i Västerås som är gift och har själv tre barn. Älskar mina tvillingar och har en mycket god relation med bägge två.

Min älskade fru och jag tillsammans!

Vi har en husbil som vi åker med på somrarna jag och min fru och en cab BMW Z4 som är kul att köra med på sommaren. Jag är lite förtjust i bilar så det är ett intresse jag delar med min fru.

Mitt intresse handlade om pistolskytte som jag tyckte var väldig trevligt. Jag hade många olika vapen där b.l.a. var jag med i svartkruts federationen där vi sköt med våra Western Revolvrar. Jag hade en Colt Army cal: 44 1860 som jag sköt med. Jag gjorde alla kulor till mina vapen själv från hylsa till färdigladdad patron. Här lägger jag ut lite video klipp när jag skjuter med mina vapen!

Det går att förändra sitt liv och kunna komma tillbaks till att man tar ansvar och är betrodd i samhället där man idag har förtroendeuppdrag samt att man kunnat innehaft licenser på flertalet vapen i min ägo där man agerat skjutledare på pistolskyttebanan. Idag så har jag inte längre kvar mina vapen utan jag sålde av alla jag hade. De enda vapen idag jag har är Guds ord och det är betydligt kraftigare en alla vapen som överhuvudtaget finns i denna värld. 

En kort presentation om mig själv. Jag är i dag fyllda 60 år. Jag har en underbar fru som jag varit gift med i 15 år och jag har två barn från ett annat förhållande innan jag blev frälst. Jag har varit frälst i över trettio år och det har varit många tuffa år där jag inte har förstått att det går att komma in i en trons vila, och sluta att försöka kämpa själv och förbättra den jag är skapad till, utan en tro på en Allsmäktig Gud som har allt under kontroll där jag släppt min kontroll till Herren där Han går före och jag efter, där jag förminskas och Han blir större. Jag har under många år levt ett kriminellt liv där droger och skjutvapen varit en stor del av mitt forna liv. 

Jag har varit och besökt de flesta anstalterna i Sverige där jag slapp stänga dörrarna från insidan så att säga. Jag är utbildad undersköterska och jag har jobbat under många år med människor med särskilda behov från missbruksproblematik till utvecklingsstörning. Idag så har jag olika förtroende uppdrag i Kommunen Örebro och lite annat smått och gått. Herren har lagt på mitt hjärta att skriva och förkunna ett nådens budskap fri från krav och prestation där jag ser med sorg att många Kristna och församlingar idag har en felaktig trosuppfattning som resulterar i en förvirring och desorientering i sina liv. Kan jag på detta sätt var ett verktyg för Herren för att tydliggöra trosfrågor där man kan begrunda och stilla ner sig så man kan söka hjälp hos Honom som vill och gjort allt åt oss genom sin kärleksfulla nåd.